keskiviikko 24. toukokuuta 2017

MTV sen keksi: Manchesterin isku ei uskonnollisen radikalisoitumisen, vaan työttömien ja opiskelijoiden syy

Suomen päämedioista ensimmäisenä MTV:kin jo sen keksi: äskeinen Manchesterin terrori-isku ei suinkaan ollut uskonnollisen radikalisoitumisen (Isiksen kautta) syy, vaan syy on työttömien ja opiskelijoiden. Suomimedian propaganda-sota työttömiä vastaan kuumenee!

MTV löysi terrori-iskuun liittyvään syitä pohtivaan artikkeliinsa heti "tutkimuksen", joka näyttää toteen, että arabiradikaalien tekemät terrori-iskut, Manchester mukaanlukien, eivät suinkaan johdu iskun tekijöiden sellaisista taustoista, kuten kulttuurista sekä uskonnollisesta radikalisoitumisesta - vaan Isis-radikaalien iskujen taustalla on syynä työttömyys sekä opiskelu:

"Lontoon King’s Collegen professori Peter Neumann johtaa tutkimusryhmää, joka pyrkii selvittämään radikalisoitumisen syitä. 

[...]

Tutkimukset myös osoittavat, etteivät uskonnolliset tekijät ole tärkeimpiä radikalisoitumisen kannalta: suurin osa Isiksen rekrytoimista jäsenistä ovat työttömiä tai opiskelijoita.

Tämä sopii myös Abedin profiiliin."

(http://www.mtv.fi/uutiset/ulkomaat/artikkeli/manchesterin-terrori-iskun-tekijan-taustoista-uutta-tietoa-palattuaan-libyasta-han-oli-eri-ihminen/6447222)

Isiksen terrori-iskut ovatkin siis kuvitellun islaminuskon radikaalin siiven uskonnollisen aivopesun sijasta puhtaasti työttömyyden sekä opiskelijoiden tyhjäntoimittamisen syytä! Nyt se on vihdoin löydetty syy tähänkin miksi Euroopassa räjähtelee pommit!

Onneksi Suomen valtamedia on heti haukkana paikalla osoittamassa sormella sitä oikeaa syyllistä, ja kansa hurraa perässä.

Nyt äkkiä kaikki opiskelijat ja työttömät synnyinmaasta ja muista uskonnollisista sekä rikostaustoista huolimatta Big-Brothermaiseen 24/7 valvontaan ja pakkoholhoukseen yleisen turvallisuuden nimissä! Tässä onkin taas yksi hyvä syy laittaa työttömät palkattomaan pakkotyöhön tai työttömien päiväkerhotoimintaan valvonnan nimissä.

Suomalaisen ei siis tule jatkossa pelätä terrorismin uhasta sitä lähi-idästä tulevaa uskonnollisesti radikalisoitunutta islaminuskoista Ahmedia, vaan sitä naapurin Penaa joka nostaa työttömyysturvaa ja lenkkeilee pitääkseen itsensä kunnossa, että pääsisi joskus vielä töihin. Kiitos MTV! Yle varmaankin seuraa pian uutisoinnissa samaa kaavaa perästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti