perjantai 30. syyskuuta 2016

Puiden mahdollinen salahalailija Susanna Koski kehoittaa työttömiäkin menemään metsään

Kokoomuksen Susanna Koski on paljastanut salaisia fantasioitaan julkisesti Ylen A-Talkin työttömyyttä koskevassa keskustelussa toissapäivänä. Koskella on selvästikin pääteltävissä jonkinasteisia omituisia fetissejä risuja, metsää, sekä puita ja turvetta kohtaan. Seuraavassa perusteluita sille, miksi näin luulemme:



Koski horisi A-Talkin ajankohtaisohjelman lähetyksessä mielestämme sekavia ja kehotti työttömiä "menemään vaikka metsään", "parantamaan metsää jokamiehenoikeudella"; onko tämä samaa sarjaa kuin "maailman parantaminen" lähtemällä ulos liikenteeseen? Susanna Koski ei suostunut täsmentämään miksi työttömän pitäisi "mennä metsään" kysyttäessä, mutta hänen mukaansa metsään meneminen olisi kuitenkin hyvä juttu. Koski kiisti ainoastaan, että "risusavostasta" ei metsään menemisessä ole kyse, joten ne Kosken tarkoittamat todelliset metsä-fantasiat jäävät vain arvailujen varaan.

Ilmeisesti kuitenkin Susanna Koskella itsellään on positiivisia muistoja metsään menemisestä, joten hän kehoittaa muitakin menemään metsään "sitä parantamaan". Tästä voidaan päätellä että metsässä on ilmeisesti jotain mikä ainakin Susanna Koskea itseään kovasti kiihottaa tai kiinnostaa. Emme toki tiedä onko kyseessä esimerkiksi puunhalaus-fetissi, vaiko halu kylpeä turpeessa, koska Susanna Koski ei suostunut tarkentamaan, miksi metsään pitäisi mennä.

Mitä metsässä voi sitten tehdä, mikäli kyse ei ole esimerkiksi palkkatyöstä, josta maksetaan työehtosopimuksen mukainen palkka, esim. risusavottaa tehdessä? Mikä metsään menemisessä voisi Koskea kiinnostaa, tai ehkä jopa kiihottaa?

Metsässä voi ainakin:
-Halata puita
-Vuolla puista tappeja
-Syödä sieniä (toivottavasti Koskella on kuitenkin sienikirja tai pohjatieto sienistä olemassa, eikä tarkoituksena ole taikasienien popsiminen)
-Kylpeä turpeessa
-Juosta alastomana
-Kohdata karhun

Mitä ikinä piileekään Susanna Kosken metsäänmeno-fantasioiden taustalla, olisi hänen kuitenkin hyvä muistaa, että työttömistä kaikki eivät välttämättä jaa hänen kanssaan samaa metsään menemisen autuutta ja fetissejä. Kaikkia ei välttämättä vain yksinkertaisesti kiinnosta mennä metsään. Koski on kuitenkin itse vapaa menemään jokamiehenoukeuksien nojalla metsään harrastelemaan mitä tahtoo, jos näin mielensä tekee!

Koski voinee lohduttautua ainakin sillä, ettei hän ole ainut poliitikko joka haluaisi työttömiä seurakseen metsään jakamaan fetissejään. Myös PS:n entinen ehdokas Frederik haaveili laatuajasta metsässä työttömien seurassa noin vuosi sitten, mutta ei onnistunut löytämään kimppaseuraa sillä erää. Tällöin Frederikin risusavotta-orgiat jäivät hänen osaltaan haaveeksi, "perkele!".

Voipaska:n toimitus ei tavoittanut Susanna Koskea haastattelua varten, jossa olisimme halunneet tiedustella miten Koski aikoinaan itse päätyi metsään, mutta toivotamme hänelle onnea ja menestystä sinne sienten ja muiden kavereiden tykö!


Koski on tehnyt junan ikkunasta merkittävän havainnon jonka tahtoo jakaa työttömien kanssa:
"Kun junan ikkunasta katsoo on Suomi metsiä täynnä. " (Susanna "Metsäänmenijä" Koski, Ylen A-Talk keskustelu työttömyydestä. 29.9.2016.)


Ei kun ihan oikeasti, kuinka tyhmiä ja pihalla olevia päättäjiä meillä oikein on eduskunnassa päättämässä mm. työttömyysasioista? Toimituksemme mielestä Koski ei ole penaalin terävin kynä antamiensa vastausten perusteella Ylen A-Talkissa 29.9. Voipaska antaa Susanna Kosken ammattitaidolle arvosanan:


(5/5 Voipaskaa ja paskavettä päälle, tynnyristä, jossa kasvaminen ei ainakaan sivistä)

1 kommentti:

  1. Tämäkin politiikan broileri saa muutamassa vuodessa hyväpalkkaisen viran jostain terveysalan yrityksestä.

    VastaaPoista