lauantai 24. syyskuuta 2016

Voipaska arvostelee: Go Tan Asian Gourmet Chips Thai

Nykyisen fitness-buumin aikana on välillä hyvä syödä myös hieman paskaa, huolimatta siitä, vaikka valtaosa ravinnosta tulisi terveellisistä ruoan lähteistä. Ei ole järkeä eristää itseään kaikista herkuista, edes vaikka olisi kilpaurheilija, ellei sitten ole mm. kisadieetillä. Kyllä jokaisen kannattaa nyt alkaa keräämään rasvaa lämmittämään itseä tulevan rajun mutta vähälumisen talven varalle.

Voipaska maistoi "Go Tan":in Asian Gourmet Chips Thai -sipsejä.

"THAI is authentic crispy cassava cracker, prepared with pure ingredients. The Thai origin of this vegetarian recipe, with fresh garden herbs, ensures the Asian exotic taste enjoyed by anyone. The fresh cassava dough with fresh spices is mixed, steamed and dried, then fried with sunflower oil."

Sipsi on väitetysti thai-reseptin mukaan valmistettu, ja valmistusmaa on Hollanti.

Havaintomme kiinnittyi seuraaviin seikkoihin:

-Rakenne sipsien parasta aatelia. Paksu ja rapea, eikä liian rasvainen suhteessa muihin sipseihin. Muistuttaa eniten rakenteeltaan Kickersiä, joka on aika priimaa, mutta rakenne on vieläkin rapsakampi ja "tuhdimpi". Erittäin herkullinen koostumuksensa puolesta.

-Maku on "ihan kiva". Mitään mausteista aasialaiskokemusta ei kuitenkaan nimestä ja mainospuheista ("the Asian exotic taste") huolimatta kannata odottaa, vaan aika länsimaalaisen makuinen sipsi on kyseessä. Hieman sekalaisten yrttien makua voi maistaa, jos oikein yrittää, sekä suolan ja aivan älyttömän miedon chilin makua, joka tuskin erottuu. Maku on kuitenkin tasapainoinen, ja tekee mieli lisää, huolimatta siitä, ettei maku pääse mitenkään erikoisiin sfääreihin. Aika mieto siis, mutta kuitenkin tarpeeksi herkullinen. Maku on fressi, eikä mitenkään tehtaan tunkkainen. Ihan jees.

-Rapsakka koostumus nostaa aika perinteisen hyvän keskitason makuista sipsiä asteen korkeammalle. Eli kyllä tätä suositella voi! Ainoa miinus on pieni 50g paketti, johon suhteutettuna hinta on aika korkea. Sopii tyypeille jotka tykkäävät pienen herkutteluhetken lomassa napostella muutaman kourallisen sipsejä, mutta pitkää leffaa katsellessa loppuu helposti kesken jos on tapana mässäillä isommissakin määrin, tai tulee vaihtoehtoisesti kalliiksi, mikäli joutuu ostamaan neljä-viisi pussillista kerralla. Pirteän rapsakka kokonaisuus.

Voipaska antaa "Go Tan Asian Gourmet Chips Thai" -sipseille arvosanaksi:

3,5 / 5 (jos ei kallis hinta haittaa!)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti